Karate


VELKOMMEN TIL DRAMMEN SHOTOKAN KARATEKLUBB

Vi har den store glede av å kunne tilby deg å trene karate i Drammen Kampsportsenter under mottoet: "Trene og ha det gøy!"

Vi har

Barneparti
Nybegynnerpartier

Videregående partier

Ta kontakt eller se våre treningstider og priser i venstremenyen.

Du vil oppleve det som motiverende og utfordrende å følge et graderingssystem som måler din progresjon. Sort belte er et stort mål for mange!
For oss er også «veien dit» et like stort mål. Karate er krevende, men også givende. Vi har lang og bred erfaring fra karate og vårt ønske for deg er at du skal oppleve god trening med utviklende personlig feedback.

Vår hovedinstruktør Unni Høiby har 5. grad sort belte, og har flere lengre opphold i Japan bak seg. Vi trener tradisjonell shotokan karate og  legger stor vekt på grunnleggende teknisk trening så vel som respekt, disiplin og  gode holdninger, inkludert å ha det gøy på trening. Vi starter i det enkle og bygger på med mer avanserte teknikker etterhvert. Dette er trening som de aller fleste kan følge fordi alle utvikler seg teknisk i sitt eget tempo.

Det vil bli mulighet for å konkurrere innenfor vårt stilartsforbund Norges Tradisjonelle Karateforbund(NTKF) og Norges Kampsportforbund(NKF). Gjennom NKF er vi medlem av Norges Idrettsforbund(NIF).